Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Nitesh Kumar & Thulasimathi Murugesan in Badminton Mixed Doubles SL3-SU5 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nitesh Kumar & Thulasimathi Murugesan on winning the Bronze medal in Badminton Mixed Doubles SL3-SU5 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Nitesh Kumar & Thulasimathi Murugesan on a spectacular Bronze Medal win in the Badminton Mixed Doubles SL3-SU5 event.
Their achievements are a testament to the caliber of excellence our nation stands for.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা বেতমিন্তন মিক্স দবলস এস.এল৩-এস.য়ু৫ ইভেন্তদা নিতেস কুমার অমসুং তুলাসিমাতি মুরুগেসান্না ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 4:44PM by PIB Imphal
চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা বেতমিন্তন মিক্স দবলস এস.এল৩-এস.য়ু৫ ইভেন্তদা নিতেস কুমার অমসুং তুলাসিমাতি মুরুগেসান্না ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বেতমিন্তন মিক্স দবলস এস.এল৩-এস.য়ু৫ ইভেন্তদা অঙকপা ব্রোঞ্জ মেদল অমা ফংলকপদা নিতেস কুমার অমসুং তুলাসিমাতি মুরুগেসান থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
মখোয়গী মাইপাকপা অসি ঐখোয়গী লৈবাক্না লেপ্লিবা হৈথোই-শিংথোইবগী খুদম অমনি”।