প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী এফ.আই.ঐচ হোক্কি ৱার্ল্দ কপ ২০২৫ দা শেঞ্জেংগী তকমান ফংলবা ভারতকী নুপাগী জুনিয়র হোক্কি তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
11 DEC 2025 9:49PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুপাগী এফ.আই.ঐচ হোক্কি ৱার্ল্দ কপ ২০২৫ দা শেঞ্জেংগী তকমান ফংলবা ভারতকী নুপাগী জুনিয়র হোক্কি তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
লেমজনিঙাই ওইরবা মালেমগী তুর্নামেন্ত অসিদা ভারতনা অহানবা ওইনা শেঞ্জেংগী তকমান ফংবদা নহা ওইরিবা অমসুং থৌনা ফরবা তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপা অসিদা ভারতকী নহারোলশিংগী হৈথোই-শিংথোইবা, অচেৎপা ফিরেপ অমসুং অৱাবা মায়োক্নবা ঙম্বা মমি তারে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপাগী এফ.আই.ঐচ হোক্কি ৱার্ল্দ কপ ২০২৫ দা পুৱারি শেম্বগীদমক ঐখোয়গী নুপাগী জুনিয়র হোক্কি তিম থাগৎপা ফোংদোকচরি! নহা ওইরিবা অমসুং থৌনা ফরবা ঐখোয়গী তিম্না লেমজনিঙাই ওইরবা মালেমগী তুর্নামেন্ত অসিদা ভারতনা অহানবা ওইনা শেঞ্জেংগী তকমান ফংলে। শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপা অসিনা লৈবাক শীনবা থুংনা মশিং থিঙমদ্রবা নহারোলশিংদা ইথিল পীরগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates India’s Men’s Junior Hockey Team on Bronze Medal at FIH Hockey Men’s Junior World Cup 2025
11 DEC 2025 9:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated India’s Men’s Junior Hockey Team on scripting history at the FIH Hockey Men’s Junior World Cup 2025.
The Prime Minister lauded the young and spirited team for securing India’s first‑ever Bronze medal at this prestigious global tournament. He noted that this remarkable achievement reflects the talent, determination and resilience of India’s youth.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Congratulations to our Men's Junior Hockey Team on scripting history at the FIH Hockey Men’s Junior World Cup 2025! Our young and spirited team has secured India’s first-ever Bronze medal at this prestigious tournament. This incredible achievement inspires countless youngsters across the nation.”