প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান গেমছত পুৰুষৰ ডেকাথলন শাখাত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে তেজস্বীণ শংকৰক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
03 OCT 2023 10:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এছিয়ান গেমছত পুৰুষৰ ডেকাথলন শাখাত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে তেজস্বীণ শংকৰৰ প্ৰতি অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধান মন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছে;
এছিয়ান গেমছত পুৰুষৰ ডেকাথলনত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা @TejaswinShankar ক অভিনন্দন জনাইছো।
এনে প্ৰতিশ্ৰুতি আৰু সংকল্প সঁচাকৈয়ে প্ৰশংসনীয়, যি যুৱ খেলুৱৈসকলক আন্তৰিকতাৰে তেওঁলোকৰ সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ প্ৰদান কৰিবলৈ প্ৰেৰণা যোগাব।

Prime Minister's Office
PM congratulates Tejaswin Shankar for winning Silver Medal in Men’s Decathlon Event at the Asian Games
03 OCT 2023 10:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Tejaswin Shankar for winning Silver Medal in Men’s Decathlon Event at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to @TejaswinShankar for winning the much deserved Silver Medal in Men’s Decathlon Event at the Asian Games.
Such commitment and determination is indeed admirable, which will motivate younger athletes to also give their best with sincerity.”