ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ପୁରୁଷ ଡେକାଥଲନ୍ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ତେଜସ୍ୱିନ୍ ଶଙ୍କରଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
03 OCT 2023 10:07PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ପୁରୁଷ ଡେକାଥଲନ୍ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ତେଜସ୍ୱିନ୍ ଶଙ୍କରଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି ;
“ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ପୁରୁଷ ଡେକାଥଲନ୍ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବହୁତ ଯୋଗ୍ୟ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ @TejaswinShankar ଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ।
ଏହିପରି ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଏବଂ ନିଷ୍ଠା ପ୍ରକୃତରେ ପ୍ରଶଂସନୀୟ, ଯାହା ଯୁବ କ୍ରୀଡାବିତ ମାନଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ଆନ୍ତରିକତାର ସହିତ ସର୍ବୋତ୍ତମ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିବାକୁ ଉତ୍ସାହିତ କରିବ । ”

Prime Minister's Office
PM congratulates Tejaswin Shankar for winning Silver Medal in Men’s Decathlon Event at the Asian Games
03 OCT 2023 10:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Tejaswin Shankar for winning Silver Medal in Men’s Decathlon Event at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to @TejaswinShankar for winning the much deserved Silver Medal in Men’s Decathlon Event at the Asian Games.
Such commitment and determination is indeed admirable, which will motivate younger athletes to also give their best with sincerity.”