প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা নুপাগী দেকাথলনদা সিলভর মেদল ফংবদা প্রধান মন্ত্রীনা তেজশ্বিন সঙ্কর থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 OCT 2023 10:07PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা নুপাগী দেকাথলনদা সিলভর মেদল ফংবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেজশ্বিন সঙ্কর থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা নুপাগী দেকাথলনদা ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংবগীদমক @TejaswinShankar থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
অসিগুম্বা কৎথোকপা অমসুং খাংবা কনবা অসি তশেংনা থাগৎনিঙাইনি, মসিনা নহা ওইরিবা শান্নরোয়শিং পুকচেল শেংনা মখোয়না ঙমজবা থাক্তা শান্ননবা পুক্নিং থৌগৎকনি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Tejaswin Shankar for winning Silver Medal in Men’s Decathlon Event at the Asian Games
03 OCT 2023 10:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Tejaswin Shankar for winning Silver Medal in Men’s Decathlon Event at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to @TejaswinShankar for winning the much deserved Silver Medal in Men’s Decathlon Event at the Asian Games.
Such commitment and determination is indeed admirable, which will motivate younger athletes to also give their best with sincerity.”