ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
'ଆପଣଙ୍କର ଅର୍ଥ, ଆପଣଙ୍କର ଅଧିକାର’ ଆନ୍ଦୋଳନରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବା ଲାଗି ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 DEC 2025 9:18AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ 'ଆପଣଙ୍କର ଅର୍ଥ, ଆପଣଙ୍କର ଅଧିକାର' ଆନ୍ଦୋଳନରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ ଦେଇଛନ୍ତି, ଯାହାର ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟ ହେଉଛି ଲୋକମାନେ ସେମାନଙ୍କର ଦାବି ନଥିବା ଜମା, ବୀମା ଆୟ, ଲାଭାଂଶ ଏବଂ ଅନ୍ୟାନ୍ୟ ଆର୍ଥିକ ସମ୍ପତ୍ତି ପୁନରୁଦ୍ଧାର କରିବାରେ ସକ୍ଷମ ହେବା।
ଏକ୍ସରେ ଏକ ଲିଙ୍କଡଇନ ବ୍ଲଗ୍ ସେୟାର କରି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଲେଖିଛନ୍ତି:
"ଏକ ବିସ୍ମୃତ ଆର୍ଥିକ ସମ୍ପତ୍ତିକୁ ଏକ ନୂତନ ସୁଯୋଗରେ ପରିଣତ କରିବାର ସୁଯୋଗ ଏଠାରେ ଅଛି।
'ଆପଣଙ୍କର ଅର୍ଥ, ଆପଣଙ୍କର ଅଧିକାର’ ଆନ୍ଦୋଳନରେ ଭାଗ ନିଅନ୍ତୁ!

Prime Minister's Office
Prime Minister calls upon citizens to participate in ‘Your Money, Your Right’ Movement
10 DEC 2025 9:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today called upon citizens to take part in the ‘Your Money, Your Right’ movement, an initiative aimed at enabling people to reclaim their unclaimed deposits, insurance proceeds, dividends, and other financial assets.
Sharing a LinkedIn blog on X, Shri Modi wrote:
“Here is a chance to convert a forgotten financial asset into a new opportunity.
Take part in the ‘Your Money, Your Right’ movement!
https://www.linkedin.com/pulse/your-money-right-narendra-modi-bo19f
@LinkedIn”