প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘আপোনাৰ ধন, আপোনাৰ অধিকাৰ’ আন্দোলনত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ নাগৰিকক আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 DEC 2025 9:18AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নাগৰিকসকলক ‘আপোনাৰ ধন, আপোনাৰ অধিকাৰ’ আন্দোলনত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনায়, ইয়াৰ লক্ষ্য হৈছে জনসাধাৰণক তেওঁলোকৰ দাবী নকৰা জমা, বীমাৰ আয়, লভ্যাংশ আৰু অন্যান্য বিত্তীয় সম্পত্তি পুনৰ দাবী কৰিবলৈ সক্ষম কৰি তোলা।
এক্সত এটা লিংকডইন ব্লগ শ্বেয়াৰ কৰি শ্ৰী মোদীয়ে লিখিছেঃ
‘এটা পাহৰি যোৱা বিত্তীয় সম্পদক এক নতুন সুযোগলৈ ৰূপান্তৰিত কৰাৰ এইটো এটা সুযোগ।
‘আপোনাৰ ধন, আপোনাৰ অধিকাৰ’ আন্দোলনত অংশগ্ৰহণ কৰক!
https://www.linkedin.com/pulse/your-money-right-narendra-modi-bo19f
@LinkedIn’

Prime Minister's Office
Prime Minister calls upon citizens to participate in ‘Your Money, Your Right’ Movement
10 DEC 2025 9:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today called upon citizens to take part in the ‘Your Money, Your Right’ movement, an initiative aimed at enabling people to reclaim their unclaimed deposits, insurance proceeds, dividends, and other financial assets.
Sharing a LinkedIn blog on X, Shri Modi wrote:
“Here is a chance to convert a forgotten financial asset into a new opportunity.
Take part in the ‘Your Money, Your Right’ movement!
https://www.linkedin.com/pulse/your-money-right-narendra-modi-bo19f
@LinkedIn”