প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নাগালেন্দগী মীয়ামদা মখোয়গী রাজ্য শেমখিবগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 DEC 2025 3:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নাগালেন্দগী মীয়ামদা মখোয়গী রাজ্য শেমখিবগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি সেবা, থৌনা অমসুং মীনুংশিদা য়ুম্ফম ওইবা নাগাগী মতিক-ময়াই লৈরবা চৎনবী অসি মীয়াম্না থাগৎলি। “নাগালেন্দগী মীয়াম্না হীরম কয়াদা মশক থোক্না মশক তাক্লি। লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা রাজ্য অসিনা চাউখৎপা অমসুং খোঙজেল য়াংনা মাংদা চংশিনবা ওইরসনু,” হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
নাগালেন্দগী মীয়ামদা মখোয়গী রাজ্য শেমখিবগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। সেবা, থৌনা অমসুং মীনুংশিদা য়ুম্ফম ওইবা নাগাগী মতিক-ময়াই লৈরবা চৎনবী অসি মীয়াম্না থাগৎলি। “নাগালেন্দগী মীয়াম্না হীরম কয়াদা মশক থোক্না মশক তাক্লি। লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা রাজ্য অসিনা চাউখৎপা অমসুং খোঙজেল য়াংনা মাংদা চংশিনবা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
Prime Minister greets the people of Nagaland on their Statehood Day
01 DEC 2025 3:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Nagaland on the occasion of their Statehood Day, today. Shri Modi stated that the glorious Naga culture, rooted in service, courage and compassion, is widely admired."The people of Nagaland have distinguished themselves across many fields. May the state keep moving ahead with prosperity and progress in the years ahead", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Greetings to the people of Nagaland on the occasion of their Statehood Day. The glorious Naga culture, rooted in service, courage and compassion, is widely admired. The people of Nagaland have distinguished themselves across many fields. May the state keep moving ahead with prosperity and progress in the years ahead."