প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দৃষ্টিহীন মহিলা টি-২০ বিশ্বকাপ বিজয়ী ভাৰতীয় দৃষ্টিহীন মহিলা ক্ৰিকেট দলক সাক্ষাৎ কৰে
27 NOV 2025 10:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি শেহতীয়াকৈ দৃষ্টিহীন মহিলা টি-২০ বিশ্বকাপত জয়লাভ কৰা ভাৰতীয় দৃষ্টিহীন মহিলা ক্ৰিকেট দলটোক সাক্ষাৎ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে খেলুৱৈসকলৰ সৈতে পৰম আগ্ৰহেৰে মত-বিনিময় কৰে। খেলুৱৈসকলে প্ৰতিযোগিতাখনত নিজ-নিজ অভিজ্ঞতাসমূহ ব্যক্ত কৰে।
এক্স-ৰ এটা বাৰ্তাত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“দৃষ্টিহীন মহিলা টি-২০ বিশ্বকাপত জয়লাভ কৰা ভাৰতীয় দৃষ্টিহীন মহিলা ক্ৰিকেট দলক সাক্ষাৎ কৰি আনন্দিত হৈছো! তেওঁলোকে ব্যক্ত কৰা নিজ-নিজ অভিজ্ঞতাসমূহ সঁচাকৈয়ে অতিশয় প্ৰেৰণাদায়ক।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Hosts Indian Blind Women’s Cricket Team, Winners of the Blind Women’s T20 World Cup
27 NOV 2025 10:03PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today hosted the Indian Blind Women’s Cricket Team, which recently clinched victory at the Blind Women’s T20 World Cup. Shri Modi warmly interacted with the players, who shared their experiences from the tournament.
In a message on X, Shri Modi said:
“It was a delight to host the Indian Blind Women’s Cricket Team that won the Blind Women’s T20 World Cup! They shared their experiences, which were very inspiring indeed.”