প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হন্দক্তা ব্লাইন্দ ৱীমেন্স তি.20 ৱর্ল্দ কপ থোইখিবা ইন্দিয়ন ব্লাইন্দ ৱীমেন্স ক্রিকেৎ তীম্বু থৌবু ওইনা উন্নখ্রে
27 NOV 2025 10:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হন্দক্তা ব্লাইন্দ ৱীমেন্স তি.20 ৱর্ল্দ কপ থোইখিবা ইন্দিয়ন ব্লাইন্দ ৱীমেন্স ক্রিকেৎ তীম্বু থৌবু ওইনা ঙসি উন্নখ্রে। শ্রী মোদীনা শান্নরোইশিং অদুগা নুংঙাইনা ৱারী-ৱাতাই শান্নখিবদা শান্নরোইশিংনা তুর্নামেন্ত অদুদা মখোয়না থেংনরকখিবশিংগী মতাংদা পাওদমখি।
প্রধানমন্ত্রীনা X তা ইরকখিবদা;
“হন্দক্তা ব্লাইন্দ ৱীমেন্স তি.20 ৱর্ল্দ কপ থোইখিবা ইন্দিয়ন ব্লাইন্দ ৱীমেন্স ক্রিকেৎ তীম্বু থৌবু ওইনা ঙসি উন্নখ্রে। শান্নরোইশিং অদুগা নুংঙাইনা ৱারী-ৱাতাই শান্নখিবদা শান্নরোইশিংনা তুর্নামেন্ত অদুদা মখোয়না থেংনরকখিবশিংগী মতাংদা পাওদমখি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister Hosts Indian Blind Women’s Cricket Team, Winners of the Blind Women’s T20 World Cup
27 NOV 2025 10:03PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today hosted the Indian Blind Women’s Cricket Team, which recently clinched victory at the Blind Women’s T20 World Cup. Shri Modi warmly interacted with the players, who shared their experiences from the tournament.
In a message on X, Shri Modi said:
“It was a delight to host the Indian Blind Women’s Cricket Team that won the Blind Women’s T20 World Cup! They shared their experiences, which were very inspiring indeed.”