প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভেতরান এক্তর শ্রী ধর্মেন্দ্রনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
24 NOV 2025 3:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শক্নাইরবা এক্তর শ্রী ধর্মেন্দ্রজিনা লৈখিদবদা ভারতকী সিনেমাগী তাইবংদা থৱান মিচাক অমা কেনখ্রে হায়রদুনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ধর্মেন্দ্রজি শক্নাইরবা ফিল্মগী মীশক অমা ওইবদা নত্তনা মহাক্না লৌখিবা রোল খুদিংমক্তা ঈং তপ্পা অমসুং মনুং হুৎনা মহাও পীবা ঙম্বা অঙকপা এক্তর অমনি। মহাক্না তোঙান-তোঙানবা রোলশিং লৌবা ঙম্বগী মগুন্না মীওই কয়াগী থম্মোইদা শুমদুনা লাক্লি।
X কী পোস্ত অমদা হায়খিঃ
"ধর্মেন্দ্রজিনা লৈখিদবদা ভারতকী সিনেমাগী তাইবংদা থৱান মিচাক অমা কেনখিবা চপ মান্নরে। মহাক ক্নাইরবা ফিল্মগী মীশক অমা ওইবদা নত্তনা মহাক্না লৌখিবা রোল খুদিংমক্তা ঈং তপ্পা অমসুং মনুং হুৎনা মহাও পীবা ঙম্বা অঙকপা এক্তর অমনি। মহাক্না তোঙান-তোঙানবা রোলশিং লৌবা ঙম্বগী মগুন্না মীওই কয়াগী থম্মোইদা শুমদুনা লাক্লি।
ধর্মেন্দ্রজি অসি মহাক্কী ইচম চম্বা মতৌ, মীবু নুংশিবা অমসুং ইং তপ্পগীদমক পাম্নৈ। অসিগুম্বা অৱাবা তারবা মীকুপ অসিদা ঐহাক্না ইমুং মনুং মরুপ মপাং, অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি"

Prime Minister's Office
Prime Minister Condoles the Demise of Veteran Actor Shri Dharmendra
24 NOV 2025 3:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing away of legendary actor Shri Dharmendra Ji, describing it as the end of an era in Indian cinema.
The Prime Minister said that Dharmendra Ji was an iconic film personality and a phenomenal actor who brought charm and depth to every role he played. His ability to portray diverse characters struck a chord with countless people across generations.
In a post on X, Shri Modi said:
“The passing of Dharmendra Ji marks the end of an era in Indian cinema. He was an iconic film personality, a phenomenal actor who brought charm and depth to every role he played. The manner in which he played diverse roles struck a chord with countless people. Dharmendra Ji was equally admired for his simplicity, humility and warmth. In this sad hour, my thoughts are with his family, friends and innumerable fans. Om Shanti.”