প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় পুথিভঁৰাল দিৱস উপলক্ষে পুথিভঁৰালৰ গুৰুত্বৰ ওপৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ গুৰুত্ব আৰোপ
09 JUN 2023 7:06PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আমাৰ ঐতিহ্য আৰু জ্ঞানৰ সংৰক্ষণত উপযুক্ত পুথিভঁৰালৰ প্ৰয়োজনীয়তা আৰু ইয়াৰ ভূমিকাৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰিছে।
আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় পুথিভঁৰাল দিৱস উপলক্ষে ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰীয় পুথিভঁৰালৰ দ্বাৰা আয়োজিত এক প্ৰদৰ্শনীৰ সন্দৰ্ভত এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে কয়।
"সঠিকভাৱে সংৰক্ষণ কৰাটো আমাৰ ঐতিহ্য আৰু জ্ঞানৰ সংৰক্ষণৰ প্ৰতি আমাৰ দায়বদ্ধতাৰ এক সাক্ষ্য। ই নিশ্চিত কৰে যে ভৱিষ্যৎ প্ৰজন্মই অতীতৰ সৈতে সংযোগ স্থাপন কৰিব পাৰে আৰু আমাৰ সামূহিক জ্ঞানৰ ওপৰত নিৰ্ভৰ কৰি নিৰ্মাণ অব্যাহত ৰাখিব পাৰে। আমাৰ ইতিহাসক যত্নসহকাৰে সংৰক্ষণ কৰা আমাৰ পুথিভঁৰালসমূহক আমি সন্মান জনাওঁ আহক"।

Prime Minister's Office
PM emphasizes the importance of archiving on International Archives Day
09 JUN 2023 7:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has underlined the need for proper archiving and its role in preserving our heritage and knowledge.
Replying to a tweet thread on an exhibition organized by National Archives of India on the occasion of International Archives Day, the Prime Minister tweeted :
"Properly archiving is a testament to our commitment to preserving our heritage and knowledge. It ensures that future generations can connect with the past and continue building upon our collective wisdom. Let us cherish our archivists who diligently safeguard our history."