প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ বেডমিণ্টনৰ একক শাখাত স্বৰ্ণ জয় কৰা সুহাস এল য়থিৰাজক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
27 OCT 2023 7:41PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ বেডমিণ্টনৰ একক এছএল-৪ শাখাত সোণৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে সুহাস এল য়থিৰাজক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এনেদৰে পোষ্ট কৰিছেঃ
"এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ বেডমিণ্টনৰ একক এছএল ৪ শাখাত স্বৰ্ণপদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে সুহাস এল য়থিৰাজক অভিনন্দন! তেওঁ অতুলনীয় নিষ্ঠা আৰু দক্ষতা প্ৰদৰ্শন কৰিছে। এই সাফল্যই সুন্দৰভাৱে তেওঁৰ নিৰন্তৰ উদ্যম আৰু আকাংক্ষাক প্ৰতিধ্বনিত কৰে।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Suhas L Yathiraj for winning gold in badminton men's singles at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Suhas L Yathiraj for clinching a gold medal in the badminton men's singles SL-4 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Suhas L Yathiraj on clinching Gold in Badminton Men's Singles SL-4 at the Asian Para Games! He has showcased unparalleled dedication and skill. This accomplishment beautifully echoes his relentless drive and passion."