প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সুহাস এল য়াথিরাজবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী বেদমিন্তন সিংগল্সতা শনাগী তক্মান ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
27 OCT 2023 7:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সুহাস এল য়াথিরাজবু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী বেদমিন্তন সিংগল্স SL-4 ইভেন্ততা শনাগী তক্মান ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"সুহাস এল য়াথিরাজবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী বেদমিন্তন সিংগল্স SL3 ইভেন্ততা শনাগী তক্মান ফংলকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোক্লি! মহাক্না লম্বা লৈত্রবা কত্থোকপা অমসুং হৈশিংবশিং উৎখি। মায় পাকপা অসি চোকথবা লৈত্রবা পামজবা অমসুং ইথিলদা উবা ফংলি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Suhas L Yathiraj for winning gold in badminton men's singles at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Suhas L Yathiraj for clinching a gold medal in the badminton men's singles SL-4 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Suhas L Yathiraj on clinching Gold in Badminton Men's Singles SL-4 at the Asian Para Games! He has showcased unparalleled dedication and skill. This accomplishment beautifully echoes his relentless drive and passion."