প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ১১শুবা মালেমগী য়োগ নুমিত্তা মালেমগী অমদি লৈবাক পুম্বগী মথুম মরাং হৌবা মতৌবু থাগৎখ্রে
22 JUN 2025 9:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত অমদি মালেম শিনবা থুংনা ১১শুবা মালেমগী য়োগ নুমিৎ পাক শন্না মথুম মরাং হৌনা পাঙথোকপদা তৌবিমল খঙবা ফোঙদোকখ্রে।
ইনফোর্মেসন অমদি ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়না X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“মালেমগী য়োগ নুমিৎ ভারত পুম্বা অমদি মালেমগী মফম কয়াদা হরাও তয়াম্না পাঙথোক্নবা উবদা নুংঙাই!”

Prime Minister's Office
PM applauds Global and Nationwide Enthusiasm on 11th International Day of Yoga
22 JUN 2025 9:17PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi extended his appreciation for the widespread celebrations with enthusiasm of the 11th International Day of Yoga across India and around the globe.
Responding to a post by Ministry of Information and Broadcasting on X, the Prime Minister said:
“Glad to see International Day of Yoga being marked with immense enthusiasm all over India and in different parts of the world!”