প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নাগৰিকসকলক 'বিকশিত ভাৰত'ৰ ৰাষ্ট্ৰদূত হ'বলৈ আমন্ত্ৰণ জনায়
30 NOV 2023 6:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নাগৰিকসকলক বিকাশ ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰদূত হ'বলৈ আৰু উন্নয়নৰ বাৰ্তা প্ৰচাৰ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে।
প্ৰধান মন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছে;
'নমো এপ'ত 'বিকাশ ভাৰত সংকল্প যাত্ৰা'ৰ সৈতে জড়িত বহুতো আকৰ্ষণীয় বিষয়বস্তু আছে। সমগ্ৰ ভাৰতৰ জনসাধাৰণে বিকাশ ভাৰত ৰ দূত হিচাপে কাম কৰি আছে আৰু মই আপোনালোককো এজন হ'বলৈ আমন্ত্ৰণ জনাইছো। আহক আমি বিকাশৰ বাৰ্তাক অধিক প্ৰচাৰ কৰো।"

Prime Minister's Office
PM invites citizens to become Viksit Bharat Ambassadors
30 NOV 2023 6:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to become Viksit Bharat Ambassadors and amplify the message of development.
The Prime Minister posted on X;
“The NaMo App is buzzing with a lot of interesting content relating to the Viksit Bharat Sankalp Yatra. People across India are becoming Viksit Bharat Ambassadors and I invite you to also become one! Let’s further amplify the message of development.”