Prime Minister's Office
PM invites citizens to become Viksit Bharat Ambassadors
30 NOV 2023 6:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to become Viksit Bharat Ambassadors and amplify the message of development.
The Prime Minister posted on X;
“The NaMo App is buzzing with a lot of interesting content relating to the Viksit Bharat Sankalp Yatra. People across India are becoming Viksit Bharat Ambassadors and I invite you to also become one! Let’s further amplify the message of development.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামবু ভিক্সিত ভারত এম্বেসেদর ওইনবা পাউজেল্লক্লি
30 NOV 2023 6:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক মীয়ামবু ভিক্সিত ভারত এম্বেসেদরশিং ওইননবা অমদি চাওখৎপা পুরকপগী পাউজেলবু হেন্না শন্দোক্নবা ৱাফম থমখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“নমো এপ অসিদা ভিক্সিত ভারত সংকল্প য়াত্রাগা মরী লৈনবা নুংঙাইরবা মচাকশিং কয়া অমা থাগৎলক্লি‍। ভারত পুম্বগী মীয়াম্না ভিক্সিত ভারত এম্বেসেতরশিং ওইরক্লি অমদি ঐনা ময়ামবুসু এম্বেসেদর ওইননবা পাউজেঞ্জরি‍! ঐখোয় চাওখৎপগী পাউজেল খোন্থাঙ য়ৈনা শন্দোক্লসি‍।”