প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেসিয়াগী প্রধান মন্ত্রীগা ৱারি শানখ্রে অমসুং অসিয়ানগী চিয়ারমেন ওইবদা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ভর্চুএল ওইনা অসিয়ান-ইন্দিয়া সম্মিৎ শরুক য়াগনি
23 OCT 2025 10:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেসিয়াগী প্রধান মন্ত্রী অনৱার ইব্রাহিমগা ৱারি শানখ্রে।
ৱারি শানবা অদুদা, মালেসিয়ানা অসিয়ানগী চিয়ারমেন ওইরকপদা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী ইব্রাহিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মালেসিয়ানা লুচিংদুনা হন্দক পাংথোক্কদৌরিবা অসিয়ানগা মরী লৈনবা মীফমশিং মাইপাক্না পাংথোক্নবা মহাক্না য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
অসিয়ান-ইন্দিয়া সম্মিৎ ভর্চুএল ওইনা শরুক য়ানিংবগী অপাম্বসু প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি অমসুং অসিয়ান-ইন্দিয়া কমপ্রেহন্সিপ ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা ফগৎহন্নবা ভারতকী থাজবা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐগী নুংশিরবা মরুপ, মালেসিয়াগী প্রধান মন্ত্রী ইব্রাহিম অনৱারগা ৱারি শানখ্রে। মালেসিয়ানা অসিয়ানগী চিয়ারমেন ওইরকপদা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকচরি অমসুং হন্দক পাংথোক্কদৌরিবা সম্মিৎশিং মাইপাক্না য়াইফ পাউজেল পীজরি। অসিয়ান-ইন্দিয়া সম্মিৎ ভর্চুএল ওইনা শরুক য়ানবা অমসুং অসিয়ান-ইন্দিয়া কমপ্রেহন্সিপ ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা ফগৎহন্নবা থাজবা থম্লি।
@anwaribrahim”

Prime Minister's Office
Prime Minister speaks to Malaysian Prime Minister and Congratulates him on ASEAN Chairmanship
PM to join the ASEAN-India summit virtually
23 OCT 2025 10:13AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a warm and cordial conversation with Prime Minister Anwar Ibrahim of Malaysia.
During the interaction, Shri Modi extended heartfelt congratulations to Prime Minister Ibrahim on Malaysia’s assumption of the ASEAN Chairmanship. He conveyed best wishes for the successful conduct of the upcoming ASEAN-related Summits under Malaysia’s leadership.
Prime Minister Modi also expressed his interest in joining the ASEAN-India Summit virtually and reaffirmed India’s commitment to further strengthening the ASEAN-India Comprehensive Strategic Partnership.
In a post on X, Shri Modi said:
“Had a warm conversation with my dear friend, Prime Minister Anwar Ibrahim of Malaysia. Congratulated him on Malaysia’s ASEAN Chairmanship and conveyed best wishes for the success of upcoming Summits. Look forward to joining the ASEAN-India Summit virtually, and to further deepening of the ASEAN-India Comprehensive Strategic Partnership.
@anwaribrahim”