প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পুলিস কম্মেমোরেসন দে লাকপদা থৌনা ফরবা পুলিস পর্সোনেলদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
21 OCT 2025 9:10AM by PIB Imphal
পুলিস কম্মেমোরেসন দে থৌরমদা, ভারতকী পুলিস পর্সোনেলগী থৌনা ফবা অমসুং কৎথোকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। লৈবাক অসি অমসুং মসিগী মীয়াম ঙাক-শেন্নবা মখোয়গী কৎথোকপা মহাক্না শিংথাখি।
ঙসি এক্সতা পীবা পাউজেল অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পুলিস কম্মেমোরেসন দে থৌরমদা, ঐখোয়গী পুলিস পর্সোনেলগী থৌনা ফবা ইকায়খুম্নবা উৎলি অমসুং মথৌ পাংথোকপদা মখোয়না থৱায় কৎখিবা অদু নিংশিংলি। মখোয়গী কৎথোকপনা ঐখোয়গী লৈবাক অমসুং মীয়াম অশোই-অঙাম য়াওদনা লৈহল্লি। অৱাবা তারকপা মতম অমসুং দরকার ওইরকপা মতমদা মখোয়গী থৌনা ফবা অমসুং থবকশিং থাগৎনিঙাইনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to brave Police Personnel on Police Commemoration Day
21 OCT 2025 9:10AM by PIB Delhi
On the solemn occasion of Police Commemoration Day, Prime Minister Shri Narendra Modi paid heartfelt tribute to the courage and sacrifice of India’s police personnel. He acknowledged their unwavering dedication to safeguarding the nation and its citizens.
In a message on X today, the Prime Minister said:
“On Police Commemoration Day, we salute the courage of our police personnel and recall the supreme sacrifice by them in the line of duty. Their steadfast dedication keeps our nation and people safe. Their bravery and commitment in times of crisis and in moments of need are appreciable.”