Prime Minister's Office
Foreign Minister of Egypt calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
PM conveys warm congratulations to President Sisi for Egypt’s crucial role in the Gaza Peace Agreement
FM Abdelatty briefs PM on the first India-Egypt Strategic Dialogue being held during his visit
PM expresses satisfaction at the progress being achieved in various areas of bilateral cooperation
17 OCT 2025 4:23PM by PIB Delhi
Minister of Foreign Affairs of Egypt, Dr. Badr Abdelatty called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Prime Minister conveyed his warm congratulations to President Sisi for Egypt’s crucial role in the Gaza Peace Agreement and expressed hope that it would lead to lasting peace in the region.
Foreign Minister Abdelatty briefed Prime Minister on the first India-Egypt Strategic Dialogue being held during his visit.
Prime Minister expressed satisfaction at the progress being achieved in various areas of bilateral cooperation, including trade, technology, energy, defence and people-to-people ties.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইজিপকী ফোরেন মিনিষ্টরনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে
গজা পীছ এগ্রিমেন্তদা ইজিপনা মরুওইবা থৌদাং লৌবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রাষ্ট্রপতি সিসি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা পাংথোকখিবা অহানবা ভারত-ইজিপ ষ্ট্রাতেজিক দাইলোগকী মতাংদা ফোরেন মিনিষ্টর অবদেলাত্তিনা প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখ্রে
হিরম কয়াদা লৈবাক অনি মতেং পাংনবা চাউখৎলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে
17 OCT 2025 4:23PM by PIB Imphal
ঙসি ইজিপকী ফোরেন মিনিষ্টর দোক্তর বদর অবদেলাত্তিনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
গজা পীছ এগ্রিমেন্তদা ইজিপনা মরুওইবা থৌদাং লৌবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রাষ্ট্রপতি সিসি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মসিনা লমদম অসিদা তুংকোইনা শান্তি পুরক্কনি হায়বগী থাজবা ফোঙদোকখি।
মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা পাংথোকখিবা অহানবা ভারত-ইজিপ ষ্ট্রাতেজিক দাইলোগকী মতাংদা ফোরেন মিনিষ্টর অবদেলাত্তিনা প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখ্রে।
ললোন-ইতিক, তেক্নোলোজি, ইনর্জি, দিফেন্স অমসুং মীগা মীগা লৈনবা মরীশিং য়াওনা হিরম কয়াদা লৈবাক অনি মতেং পাংনবা চাউখৎলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে।