প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পুনৰুজ্জীৱিত জলপথবোৰ বিকশিত ভাৰতৰ দিশে কেনেদৰে আগবাঢ়ি গৈছে সেই বিষয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে
17 OCT 2025 1:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী সৰ্বানন্দ সোণোৱালৰ পুনৰুজ্জীৱিত জলপথক লৈ তেওঁৰ দৃষ্টিভংগী আৰু সেইবোৰ বিকশিত ভাৰতৰ দিশে কেনেদৰে আগবাঢ়িছে সেই বিষয়ে লিখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে। "ভাৰতৰ নদীবোৰ কেৱল ঐতিহ্যৰ প্ৰতীক নহয়, সেইবোৰ হৈছে প্ৰগতিৰ ঘাইপথ!" শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী সৰ্বানন্দ সোণোৱালে এক্সত দিয়া এটা পোষ্টত সঁহাৰি জনাই শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
"ভাৰতৰ নদীবোৰ কেৱল ঐতিহ্যৰ প্ৰতীক নহয়, সেইবোৰ হৈছে প্ৰগতিৰ ঘাইপথ! কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @sarbanandsonwal-এ পুনৰুজ্জীৱিত জলপথক লৈ তেওঁৰ দৃষ্টিভংগী আৰু কেনেদৰে সেইবোৰ বিকশিত ভাৰতৰ দিশে আগবাঢ়িছে সেই বিষয়ে শ্বেয়াৰ কৰিছে।
বছৰ বছৰ ধৰি বাণিজ্যিক সামগ্ৰী পৰিবহণ, পৰ্যটন আৰু আন্তঃগাঁথনি কেনেদৰে শক্তিশালী হৈছে সেয়া জানিবলৈ এই খণ্ডটো পঢ়ক।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how rejuvenated waterways are sailing towards a Viksit Bharat
17 OCT 2025 1:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri Sarbananda Sonowal on his vision for rejuvenated waterways and how they are sailing towards a Viksit Bharat. "India’s rivers are not just symbols of heritage, they are highways of progress!", Shri Modi stated.
Responding to a post by Union Minister, Shri Sarbananda Sonowal on X, Shri Modi said:
"India’s rivers are not just symbols of heritage, they are highways of progress! Union Minister Shri @sarbanandsonwal shares his vision for rejuvenated waterways and how they are sailing towards a Viksit Bharat.
Read the piece to know how logistics, tourism and infrastructure have been strengthened over the years."