প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কাটাৰৰ আমিৰৰ অভিনন্দনসূচক টেলিফোনিক বাৰ্তা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
ভাৰতৰ জনসাধাৰণৰ প্ৰতি তেওঁৰ শুভেচ্ছা আৰু ইতিবাচক মনোভাৱৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই ভাৰত-কাটাৰ সম্পৰ্ক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ দোহাৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০২৪ৰ ফেব্ৰুৱাৰীত তেওঁৰ কাটাৰৰ ভ্ৰমণৰ কথা সোঁৱৰণ কৰে আৰু কাটাৰৰ আমিৰক ভাৰত ভ্ৰমণৰ বাবে আমন্ত্ৰণ জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মহামান্য ৰাণীৰ জন্মদিনৰ লগতে ঈদৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
10 JUN 2024 9:24PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কাটাৰৰ আমিৰ মহামহিম মহামহিমৰ পৰা এক অভিনন্দনসূচক টেলিফোনিক বাৰ্তা লাভ কৰে। শ্বেইখ তামিম বিন হামাদ আল থানী আজি।
ভাৰতৰ জনসাধাৰণৰ প্ৰতি তেওঁৰ আন্তৰিক শুভেচ্ছা আৰু ইতিবাচক মনোভাৱৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মহামান্যক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই ভাৰত আৰু কাটাৰৰ মাজৰ বন্ধুত্বপূৰ্ণ আৰু বহুমুখী সম্পৰ্কক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি দোহাৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০২৪ চনৰ ফেব্ৰুৱাৰীত তেওঁৰ কাটাৰৰ ফলপ্ৰসূ ভ্ৰমণৰ কথা স্মৰণ কৰে আৰু কাটাৰৰ আমিৰক শীঘ্ৰে ভাৰত ভ্ৰমণ কৰিবলৈ আমন্ত্ৰণ জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আমিৰক জন্মদিনৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে আৰু আগন্তুক ঈদ আল-আধা উৎসৱৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।

Prime Minister's Office
PM receives a congratulatory telephone call from the Amir of Qatar
PM thanks him for his wishes and positive sentiments for the people of India.
Both leaders reaffirm their commitment to further strengthen India-Qatar ties.
PM recalls his visit to Qatar in February 2024 and reiterates his invitation for Qatar’s Amir to visit India.
PM extends birthday wishes as well as Eid greetings to His Highness.
10 JUN 2024 9:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a congratulatory telephone call from the Amir of the State of Qatar, H.H. Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani today.
Prime Minister thanked His Highness for his warm wishes and positive sentiments towards the people of India.
Both leaders reaffirmed their commitment to further strengthen the friendly and multifaceted ties between India and Qatar.
Prime Minister recalled his productive visit to Qatar in February 2024 and reiterated the invitation for Qatar’s Amir to visit India at an early date.
Prime Minister also extended birthday wishes to the Amir and conveyed greetings on the upcoming Eid Al Adha festival.