প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কাতরগী অমিরদগী থাগৎপগী তেলিফোন কোল অমা ওকখ্রে
মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল অমসুং ভারতকী মীয়ামদা থাজবা থম্বগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ভারত-কাতরগী মরীশিং মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লুচিংবা অনিমক্না মখোয়গী থাজবা অমুক হন্না পীনখি
মহাক্না ফেব্রুৱারি ২০২৪ দা কাতরদা চৎলুবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখি অমসুং কাতরগী অমির ভারত্তা লাক্নবা মহাক্না চেবাউ পীখিবা অদু অমুক হন্না নিংশিংখি
প্রধান মন্ত্রীনা অমিরদা মপোক নুমিৎ অমসুং ইদকী য়াইফ-পাউজেল পীখি
10 JUN 2024 9:24PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কাতরগী অমির সৈখ তামিম বিন হামাদ অল থানিদগী লাকপা থাগৎপগী তেলিফোন কোল অমা ওকখ্রে।
মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল অমসুং ভারতকী মীয়ামদা থাজবা থম্বগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
হিরম কয়াদা লৈনরিবা ভারত-কাতরগী মরীশিং মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লুচিংবা অনিমক্না মখোয়গী থাজবা অমুক হন্না পীনখি।
মহাক্না ফেব্রুৱারি ২০২৪ দা কাতরদা চৎলুবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখি অমসুং কাতরগী অমিরদা অথুবা মতমদা ভারত্তা লাক্নবা মহাক্না চেবাউ পীখিবা অদু অমুক হন্না নিংশিংখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অমিরদা মপোক নুমিৎ অমসুং লাক্লিবা ইদ অল অধা কুহ্মৈগী য়াইফ-পাউজেল পীখি।

Prime Minister's Office
PM receives a congratulatory telephone call from the Amir of Qatar
PM thanks him for his wishes and positive sentiments for the people of India.
Both leaders reaffirm their commitment to further strengthen India-Qatar ties.
PM recalls his visit to Qatar in February 2024 and reiterates his invitation for Qatar’s Amir to visit India.
PM extends birthday wishes as well as Eid greetings to His Highness.
10 JUN 2024 9:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a congratulatory telephone call from the Amir of the State of Qatar, H.H. Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani today.
Prime Minister thanked His Highness for his warm wishes and positive sentiments towards the people of India.
Both leaders reaffirmed their commitment to further strengthen the friendly and multifaceted ties between India and Qatar.
Prime Minister recalled his productive visit to Qatar in February 2024 and reiterated the invitation for Qatar’s Amir to visit India at an early date.
Prime Minister also extended birthday wishes to the Amir and conveyed greetings on the upcoming Eid Al Adha festival.