প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰিছ অলিম্পিকত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰা ভাৰতীয় হকী দলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
08 AUG 2024 7:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ফ্ৰান্সৰ পেৰিছত চলি থকা অলিম্পিকত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰা ভাৰতীয় হকী দলক অভিনন্দন জনায়।
শ্ৰী মোদীয়ে তেওঁলোকৰ দক্ষতা, অধ্যৱসায় আৰু দলীয় মনোভাৱৰ প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"এটা কৃতিত্ব যি ভৱিষ্যৎ প্ৰজন্মৰ বাবে চিৰস্মৰণীয় হৈ ৰ'ব!
ভাৰতীয় হকী দলে অলিম্পিকত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰি উজ্জ্বল পোহৰ দেখুৱাইছে। এয়া আৰু অধিক বিশেষ কাৰণ এইটো তেওঁলোকৰ একেৰাহে দ্বিতীয়টো অলিম্পিক পদক।
তেওঁলোকৰ সফলতা হৈছে দক্ষতা, অধ্যৱসায় আৰু দলীয় মনোভাৱৰ বিজয়। তেওঁলোকে অসাধাৰণ সাহস আৰু স্থিতিস্থাপকতা দেখুৱাইছিল। খেলুৱৈসকলক অভিনন্দন জনাইছো।
প্ৰতিজন ভাৰতীয়ৰ মাজত হকী খেলৰ সৈতে এক আৱেগিক সম্পৰ্ক আছে আৰু এই সাফল্যই আমাৰ দেশৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ মাজত এই ক্ৰীড়াক আৰু অধিক জনপ্ৰিয় কৰি তুলিব।

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Hockey team for winning Bronze at Paris Olympics
08 AUG 2024 7:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Hockey team for winning a Bronze Medal at the ongoing Olympics in Paris, France.
Shri Modi praised their skill, perseverance and team spirit.
The Prime Minister posted on X:
"A feat that will be cherished for generations to come!
The Indian Hockey team shines bright at the Olympics, bringing home the Bronze Medal! This is even more special because it is their second consecutive Medal at the Olympics.
Their success is a triumph of skill, perseverance and team spirit. They showed immense grit and resilience. Congratulations to the players.
Every Indian has an emotional connect with Hockey and this accomplishment will make the sport even more popular among the youth of our nation."