প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরিস ওলিম্পিক্সতা ভারতকী হোক্কী তীমনা শেঞ্জেং লৌরকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
08 AUG 2024 7:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ফ্রান্সকী পেরিস্তা হৌজিক পাংথোক্লিবা ওলিম্পিক্সতা ভারতকী হোক্কী তীমনা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা মখোয়গী স্কিল, হনবা লৈত্রবা থৌনা অমদি তীম স্পিরিৎপু থাগৎখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
" তুংদা লাক্কদবা মীরোনশিংনা নীংশিংদুনা লৈহৌরগদবা মায়পাকপা অমা!
ভারতকী হোক্কী তীমনা ওলিম্পিক্সতা চাউনা মায়পাক্তুনা শেঞ্জেংগী তকমান লৌবা ঙমখ্রে! মসি হেন্না অখন্নবা ওই মরমদি মসি ওলিম্পিক্সতা মখোয়না থংন-থংননা অনিরক শুবা ওইনা তকমান লৌবা ওইরি।
মখোয়গী মায়পাকপা অসি স্কিল, হনবা লৈতবা থৌনা অমসুং তীম স্পিরিৎকী মায়পাকপনি। মখোয়না অখাং কনবা অমসুং রেজিলিএন্স উৎখি। শান্নরোয়শিংদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি।
ভারত মচা খুদিংমক্কা হোক্কীগা নুংশিবা মরী অমা লৈনৈ অমসুং মসিগী মায়পাকপা অসিনা ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী নহাশিংগী মরক্তা মশান্না অসি হেন্না পাম্নবা ওইহল্লগনি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Hockey team for winning Bronze at Paris Olympics
08 AUG 2024 7:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Hockey team for winning a Bronze Medal at the ongoing Olympics in Paris, France.
Shri Modi praised their skill, perseverance and team spirit.
The Prime Minister posted on X:
"A feat that will be cherished for generations to come!
The Indian Hockey team shines bright at the Olympics, bringing home the Bronze Medal! This is even more special because it is their second consecutive Medal at the Olympics.
Their success is a triumph of skill, perseverance and team spirit. They showed immense grit and resilience. Congratulations to the players.
Every Indian has an emotional connect with Hockey and this accomplishment will make the sport even more popular among the youth of our nation."