ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ୟାରିସ ଅଲିମ୍ପିକ୍ସରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଭାରତୀୟ ହକି ଟିମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
08 AUG 2024 7:46PM by PIB Bhubaneswar
ଫ୍ରାନ୍ସର ପ୍ୟାରିସରେ ଚାଲିଥିବା ଅଲିମ୍ପିକ୍ସ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଭାରତୀୟ ହକି ଟିମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ସେମାନଙ୍କ ଦକ୍ଷତା, ଦୃଢ଼ତା ଏବଂ ଦଳଗତ ଭାବନାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ଏହି ସଫଳତାକୁ ଆଗାମୀ ପିଢ଼ି ପରେ ପିଢ଼ି ମନେ ରଖିବେ!
ଭାରତୀୟ ହକି ଟିମ୍ ଅଲିମ୍ପିକ୍ସରେ ଚମକ ଦେଖାଇଛନ୍ତି ଏବଂ ଘରକୁ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଆଣିଛନ୍ତି! ଏହା ଅଧିକ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର କାରଣ ଏହା ଅଲିମ୍ପିକ୍ସରେ ହକି ଟିମର କ୍ରମାଗତ ଦ୍ୱିତୀୟ ପଦକ ।
ଏହି ସଫଳତା ସେମାନଙ୍କ ଦକ୍ଷତା, ଦୃଢ଼ତା ଏବଂ ଦଳଗତ ଭାବନାର ବିଜୟ । ଏହା ସେମାନଙ୍କ ଦୃଢ଼ତା ଓ ଧୈର୍ଯ୍ୟର ପ୍ରମାଣ ଦେଇଛି ।
ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟଙ୍କର ହକି ସହ ଭାବନାତ୍ମକ ସମ୍ପର୍କ ରହିଛି ଏବଂ ଏହି ଉପଲବ୍ôଧି ହକିକୁ ଆମ ଦେଶରେ ଏବଂ ଯୁବ ପିଢ଼ିଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ଅଧିକ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବ ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Hockey team for winning Bronze at Paris Olympics
08 AUG 2024 7:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Hockey team for winning a Bronze Medal at the ongoing Olympics in Paris, France.
Shri Modi praised their skill, perseverance and team spirit.
The Prime Minister posted on X:
"A feat that will be cherished for generations to come!
The Indian Hockey team shines bright at the Olympics, bringing home the Bronze Medal! This is even more special because it is their second consecutive Medal at the Olympics.
Their success is a triumph of skill, perseverance and team spirit. They showed immense grit and resilience. Congratulations to the players.
Every Indian has an emotional connect with Hockey and this accomplishment will make the sport even more popular among the youth of our nation."