প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰিছ অলিম্পিকত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰা মল্লযুঁজাৰু অমন ছেহৰাৱাটক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
09 AUG 2024 11:43PM by PIB Guwahati
আজি ফ্ৰান্সৰ পেৰিছত চলি থকা অলিম্পিকত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মল্লযুঁজাৰু অমন ছেহৰাৱাটক পুৰুষৰ ফ্ৰীষ্টাইল ৫৭ কেজি শাখাত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
এক্স সন্দৰ্ভত দিয়া পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"আমাৰ মল্লযুঁজাৰুসকলৰ বাবে অপৰিসীম গৌৰৱৰ বিষয়!
পেৰিছ অলিম্পিকত পুৰুষৰ ফ্ৰীষ্টাইল ৫৭ কেজি শাখাত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে অমন ছেহৰাৱাটক অভিনন্দন। তেওঁৰ নিষ্ঠা আৰু দৃঢ়তা স্পষ্টভাৱে স্পষ্ট হৈ পৰিছে। সমগ্ৰ জাতিটোৱে এই উল্লেখযোগ্য কৃতিত্বক উদযাপন কৰিছে।"

Prime Minister's Office
PM congratulates wrestler Aman Sehrawat for winning Bronze at Paris Olympics
09 AUG 2024 11:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated wrestler Aman Sehrawat for winning the Bronze Medal in the Men's Freestyle 57 kg at the ongoing Olympics in Paris, France.
The Prime Minister posted on X:
"More pride thanks to our wrestlers!
Congratulations to Aman Sehrawat for winning the Bronze Medal in the Men's Freestyle 57 kg at the Paris Olympics. His dedication and perseverance are clearly evident. The entire nation celebrates this remarkable feat."