ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ହର ଘର ତିରଙ୍ଗା ଅଭିଯାନ ସାରା ଦେଶରେ ତ୍ରିରଙ୍ଗା ପ୍ରତି ୧୪୦ କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କ ଗଭୀର ସମ୍ମାନକୁ ସୂଚିତ କରୁଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ
14 AUG 2024 9:10PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ "ହର ଘର ତିରଙ୍ଗା" ଅଭିଯାନ ପ୍ରତି ଗଭୀର ସନ୍ତୋଷ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି। ଏବଂ କହିଛନ୍ତି ଯେ ହର ଘର ତିରଙ୍ଗା ଆନ୍ଦୋଳନ ସାରା ଭାରତରେ ଲୋକପ୍ରିୟ ହୋଇଛି ଯାହା ୧୪୦ କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କ ତ୍ରିରଙ୍ଗା ପ୍ରତି ଗଭୀର ସମ୍ମାନକୁ ସୂଚିତ କରେ।
'ଅମୃତ ମହୋତ୍ସବ' ହ୍ୟାଣ୍ଡେଲ 'X' ରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ତାମିଲନାଡୁର ରାମେଶ୍ୱରମ ନିକଟସ୍ଥ ମଣ୍ଡପମରେ ଥିବା ଭାରତୀୟ ତଟରକ୍ଷୀ ବାହିନୀ ଷ୍ଟେସନରେ 'ହର ଘର ତିରଙ୍ଗା' ଅଭିଯାନ ସହିତ ଜଡିତ ଉତ୍ସବର ଝଲକ ସେୟାର କରିଛି।
ଅମୃତ ମହୋତ୍ସବର X ପୋଷ୍ଟର ଜବାବ ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି
"#ହର ଘର ତିରଙ୍ଗା ସାରା ଭାରତରେ ଲୋକପ୍ରିୟ ହୋଇଛି, ଯାହା ୧୪୦ କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କ ତ୍ରିରଙ୍ଗା ପ୍ରତି ଗଭୀର ସମ୍ମାନକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରେ।’
Sws

Prime Minister's Office
Har Ghar Tiranga campaign indicates deep respect of 140 crore Indians towards Tricolour: Prime Minister Shri Narendra Modi
14 AUG 2024 9:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness towards Har Ghar Tiranga campaign and said that the Har Ghar Tiranga movement has become popular all across India which indicates the deep respect of 140 crore Indians towards Tricolour.
In a X post, Amrit Mahotsav handle has shared glimpses of Har Ghar Tiranga movement celebration at Indian Coast Guard station at Mandapam near Rameswaram in Tamil Nadu.
Responding to the X post of Amrit Mahotsav, the Prime Minister posted
“#HarGharTiranga has become popular all across India, indicating the deep respect 140 crore Indians have for the Tricolour.”