Prime Minister's Office
Har Ghar Tiranga campaign indicates deep respect of 140 crore Indians towards Tricolour: Prime Minister Shri Narendra Modi
14 AUG 2024 9:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness towards Har Ghar Tiranga campaign and said that the Har Ghar Tiranga movement has become popular all across India which indicates the deep respect of 140 crore Indians towards Tricolour.
In a X post, Amrit Mahotsav handle has shared glimpses of Har Ghar Tiranga movement celebration at Indian Coast Guard station at Mandapam near Rameswaram in Tamil Nadu.
Responding to the X post of Amrit Mahotsav, the Prime Minister posted
“#HarGharTiranga has become popular all across India, indicating the deep respect 140 crore Indians have for the Tricolour.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মচু অহুমগী ফিরালবু ভারত মচা করোর 140না চেৎনা ইকাই খুম্নৈ হায়বা অসি হর ঘর তিরঙ্গা কেম্পেন্না তাক্লি: প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী
14 AUG 2024 9:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হর ঘর তিরঙ্গা কেম্পেনগীদমক মহাক্না নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে অমসুং হায়খি মদুদি হর ঘর তিরঙ্গা ইহৌ অসি ভারত শিনবা থুংবদা মমিং লৈরক্লিবা অসিনা মচু অহুমগী ফিরালবু ভারত মচা করোর 140না চেৎনা ইকাই খুম্নৈ হায়বা তাক্লি।
X পোস্ত অমদা অমৃত মহোৎসব হেন্দলনা তামিল নাদুগী রামেস্বারম মনাক্তা মন্দপমদা লৈবা ইন্দিয়ন কোস্ত গার্দ স্তেসনদা হর ঘর তিরঙ্গা ইহৌগী মমিশিং শিয়র তৌখি।
অমৃত মহোৎসবকী X পোস্ত অদুদা পাউখুম পীদুনা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“#HarGharTiranga অসি ভারত শিনবা থুংবদা মমিং লৈরক্লি, মসিনা মচু অহুমগী ফিরালবু ভারত মচা করোর 140না চেৎনা ইকাই খুম্নৈ তাক্লি।”