প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং লেক্স ফ্রিদমেনগগী পোদকাস্ত হৌজিক্তি তোঙান-তোঙানবা লোলশিংদা ফংলে
23 MAR 2025 12:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী হন্দক্তা শক্নাইরবা AI রিসর্চর অমসুং পোদকাস্তর লেক্স ফ্রিদমেনগা লোইননা লৌখিবা পোদকাস্ত অদু তোঙান-তোঙানবা লোলশিংদা ফংহন্দুনা মালেমগী মফম অতৈদা লৈরিবা অতাবশিংদা ফংহল্লে।
মসিমক লাউথোক্লদুনা শ্রী মোদীনা X তা ইখি;
হন্দক্তা শক্নাইরবা AI রিসর্চর অমসুং পোদকাস্তর লেক্স ফ্রিদমেনগা লোইননা লৌখিবা পোদকাস্ত অদু তোঙান-তোঙানবা লোলশিংদা ফংলে! মসিনা পাক শন্না তাবা ফংহল্লগনি। মসিবু তাবীয়ু…
@lexfridman”

Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi’s podcast with Lex Fridman now available in multiple languages
23 MAR 2025 12:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi’s recent podcast with renowned AI researcher and podcaster Lex Fridman is now accessible in multiple languages, making it available to a wider global audience.
Announcing this on X, Shri Modi wrote;
“The recent podcast with Lex Fridman is now available in multiple languages! This aims to make the conversation accessible to a wider audience. Do hear it…
@lexfridman”