প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
লেক্স ফ্ৰিডমেনৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ পডকাষ্ট এতিয়া কেইবাটাও ভাষাত উপলব্ধ
23 MAR 2025 12:21PM by PIB Guwahati
প্ৰখ্যাত এআই গৱেষক তথা পডকাষ্টাৰ লেক্স ফ্ৰিডমেনৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ শেহতীয়া পডকাষ্ট এতিয়া কেইবাটাও ভাষাত আছে আৰু ই বিশ্বজনীন স্তৰত উপলব্ধ হৈছে।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত এই কথা ঘোষণা কৰি লিখিছে;
“লেক্স ফ্ৰিডমেনৰ সৈতে অলপতে হোৱা পডকাষ্ট এতিয়া কেইবাটাও ভাষাত উপলব্ধ! ইয়াৰ উদ্দেশ্য হৈছে বাৰ্তালাপ ব্যাপক হাৰত মানুহৰ মাজলৈ লৈ যোৱা। এয়া শুনক…
@lexfridman”

Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi’s podcast with Lex Fridman now available in multiple languages
23 MAR 2025 12:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi’s recent podcast with renowned AI researcher and podcaster Lex Fridman is now accessible in multiple languages, making it available to a wider global audience.
Announcing this on X, Shri Modi wrote;
“The recent podcast with Lex Fridman is now available in multiple languages! This aims to make the conversation accessible to a wider audience. Do hear it…
@lexfridman”