প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা ওস্ত্রেলিয়াগী হান্নগী প্রাইম মিনিস্তরগা উনখ্রে
01 MAR 2025 2:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ওস্ত্রেলিয়াগী হান্নগী প্রাইম মিনিস্তর ঐচ.ই. মিস্তর তোনী অবোতকা ঙসি নই দিল্লীদা পাথোকপা NXT কনক্লেবতা উনখ্রে।
মহাক্না X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা অসুম্না ইরকখি:
“ঐগী নুংশিরবা মরূপ অমদি ওস্ত্রেলিয়াগী হান্নগী প্রাইম মিনিস্তর মিস্তর তোনী অবোতকা উনবা নুংঙাই। মহাক মতম চুপ্পদা ভারতকী মরূপ ওইদুনা লাক্লি। মহাক্না লাক্লিবা খোঙচৎ অসিদা চনান খোয়দানা চাবা ঐখোয় পুম্নমক্না উরে। @HonTonyAbbott”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets former PM of Australia
01 MAR 2025 2:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the former Prime Minister of Australia, H.E. Mr. Tony Abbott at NXT Conclave in New Delhi today.
He wrote in a post on X:
“Delighted to meet my good friend and former Australian PM, Mr. Tony Abbott. He has always been a friend of India’s. We have all seen him enjoy millets during his current visit. @HonTonyAbbott”