প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী স্রি লঙ্কাগী হান্নগী প্রেসিদেন্তকা উনখ্রে
01 MAR 2025 2:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্রি লঙ্কাগী হান্নগী প্রেসিদেন্ত ঐচ.ই. মিস্তর রানিল ৱিক্রেমেসিংহেগা ঙসি নই দিল্লীদা পাঙথোকপা NXT কনক্লেবতা উনখ্রে।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা মহাক্না অসুম্না ইরকখি:
“NXT কনক্লেবতা, ঐগী মরূপ মিস্তর রানিল ৱিক্রেমেসিংহেগা উনরুরে। ঐনা মতম পুম্বদা ঐখোয় ৱারী শানমিন্নবা পাম্মি অমদি তোঙান তোঙানবা হীরমশিংদা মহাক্কী মীৎয়েঙবু খোয়দাজৈ। @RW_SRILANKA”

Prime Minister's Office
PM meets former President of Sri Lanka
01 MAR 2025 2:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the former President of Sri Lanka, H.E. Mr. Ranil Wickremesinghe at the NXT Conclave in New Delhi today.
In a post on X, he wrote:
“At the NXT Conclave, met my friend Mr. Ranil Wickremesinghe. I have always looked forward to our interactions and have admired his perspective on various issues. @RW_SRILANKA”