প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰীলংকাৰ প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতিৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সাক্ষাৎ
01 MAR 2025 2:35PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নতুন দিল্লীৰ ‘এনএক্সটি কনক্লেভ’ত শ্ৰীলংকাৰ প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতি মহামহিম শ্ৰী ৰনিল বিক্ৰমসিংহেক সাক্ষাৎ কৰে।
‘এক্স’ৰ এটা ‘পোষ্ট’ত তেওঁ লিখিছে:
"এনএক্সটি কনক্লেভ’ত মোৰ বন্ধু শ্ৰীযুত ৰনিল বিক্ৰমসিংঘেক লগ পালো। মই সদায় আমাৰ বাৰ্তালাপৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছিলোঁ আৰু বিভিন্ন বিষয়ত তেওঁৰ দৃষ্টিভংগীক প্ৰশংসা কৰিছোঁ।
@RW_SRILANKA"

Prime Minister's Office
PM meets former President of Sri Lanka
01 MAR 2025 2:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the former President of Sri Lanka, H.E. Mr. Ranil Wickremesinghe at the NXT Conclave in New Delhi today.
In a post on X, he wrote:
“At the NXT Conclave, met my friend Mr. Ranil Wickremesinghe. I have always looked forward to our interactions and have admired his perspective on various issues. @RW_SRILANKA”