ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଇଟାନଗରରେ ବ୍ୟବସାୟୀ ଓ ଉଦ୍ୟୋଗୀଙ୍କ ସହ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଆଲୋଚନା
22 SEP 2025 3:43PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଇଟାନଗରରେ ବ୍ୟବସାୟୀ ଓ ଉଦ୍ୟୋଗୀଙ୍କ ସହ ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହଛନ୍ତି କି, ବ୍ୟବସାୟୀ ଓ ଉଦ୍ୟୋଗୀମାନେ “ଜିଏସଟି ବଚତ ଉତ୍ସବ” ଶୁଭାରମ୍ଭର ପ୍ରଶଂସା କରି କହିଥିଲେ, କିପରି ଏହାଦ୍ୱାରା ମତ୍ସ୍ୟପାଳନ, କୃଷି ଏବଂ ଅନ୍ୟାନ୍ୟ ସ୍ଥାନୀୟ ଔଦ୍ୟୋଗିକ କ୍ଷେତ୍ରକୁ ଫାଇଦା ମିଳିବ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ଆଜି ଇଟାନଗରରେ ବ୍ୟବସାୟୀ ଓ ଉଦ୍ୟୋଗୀଙ୍କ ସହ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲି । ସେମାନେ “ଜିଏସଟି ସଂସ୍କାର ଏବଂ ବଚତ ଉତ୍ସବ” ଶୁଭାରମ୍ଭର ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ । ସେମାନେ କହିଥିଲେ କି କିପରି ଏହାଦ୍ୱାରା ମତ୍ସ୍ୟପାଳନ, କୃଷି ଏବଂ ଅନ୍ୟାନ୍ୟ ସ୍ଥାନୀୟ ଔଦ୍ୟୋଗିକ କ୍ଷେତ୍ରକୁ ଫାଇଦା ମିଳିବ ।
ମୁଁ ଗୁଣବତ୍ତାମାନଙ୍କ ଜାରି ରଖିବାକୁ ଏବଂ ଭାରତରେ ନିର୍ମିତ ସାମଗ୍ରୀ କ୍ରୟ କରିବାର ମଜବୁତ ଭାବନା ପୋଷଣ କରିବା ଉପରେ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦେଇଥିଲି ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with traders and entrepreneurs in Itanagar
22 SEP 2025 3:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi interacted with the traders and entrepreneurs in Itanagar today.
Shri Modi stated that they expressed their appreciation for the GST reforms and the launch of the GST Bachat Utsav and highlighted how these initiatives will benefit key sectors like fisheries, agriculture and other local enterprises.
The Prime Minister posted on X:
"Interacted with traders and entrepreneurs in Itanagar today. They expressed their appreciation for the GST reforms and the launch of the GST Bachat Utsav. They highlighted how these initiatives will benefit key sectors like fisheries, agriculture and other local enterprises.
I emphasised the importance of maintaining quality standards and nurturing a strong spirit of buying Made in India products."