প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইতানগরদা ললোন-ইতিক তৌবশিং অমসুং ওন্তপ্রিন্যুওরশিংগা লোয়ননা ৱারী শাখ্রে
22 SEP 2025 3:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইতানগরদা ললোন-ইতিক তৌবশিং অমসুং ওন্তপ্রিন্যুওরশিংগা ৱারী শাখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মখোয়না GST রিফোর্মশিং অমসুং GST বচৎ উৎসব হৌদোকখিবা অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং করম্না মসিগী ইনিসিএতিবশিং অসিনা ফিশরিজ, এগ্রিকলচর অমসুং অতোপ্পা লোকেল ইন্তরপ্রাইজশিংগুম্বা মরু ওইবা সেক্তরশিংদা করম্না কান্নবা পীবগে ফোংদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"ঙসি ইতানগরদা ললোন-ইতিক তৌরিবশিং অমসুং ওন্তপ্রিন্যুওরশিংগা ৱারী শাখি। মখোয়না GST রিফোর্মশিংগীদমক অমসুং GST বচৎ উৎসব হৌদোকপগীদমক মখোয়দা থাগৎপা ফোংদোকখি। মখোয়না করম্না মসিগী ইনিসিএতিবশিং অসিনা ফিশরিজ, এগ্রিকলচর অমসুং অতোপ্পা লোকেল ইন্তরপ্রাইজশিংগুম্বা মরু ওইবা সেক্তরশিংদা করম্না কান্নবা পীবগে ফোংদোকখি।
ঐহাক্না ক্বালিতী স্তেন্দর্দশিং মেন্তেন তৌবা অমসুং মেদ ইন ইন্দিয়া প্রদক্তশিং লৈনবগী অচৌবা ৱাখল্লোন য়োকখৎপগী মরু ওইবা অদু থমখি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with traders and entrepreneurs in Itanagar
22 SEP 2025 3:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi interacted with the traders and entrepreneurs in Itanagar today.
Shri Modi stated that they expressed their appreciation for the GST reforms and the launch of the GST Bachat Utsav and highlighted how these initiatives will benefit key sectors like fisheries, agriculture and other local enterprises.
The Prime Minister posted on X:
"Interacted with traders and entrepreneurs in Itanagar today. They expressed their appreciation for the GST reforms and the launch of the GST Bachat Utsav. They highlighted how these initiatives will benefit key sectors like fisheries, agriculture and other local enterprises.
I emphasised the importance of maintaining quality standards and nurturing a strong spirit of buying Made in India products."