প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পরিক্ষা পে চর্চাদা ফেব্রুৱারী 12 দা ৱাখলগী পাঙ্গল ফনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা পুন্সি মহিং ওইনবা অখন্নবা ইপিসোদ উৎলগনি:পি.এম.
11 FEB 2025 1:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোংদোকখ্রে মদুদি খ্বাইদগী ময়াম্না খংনরবা তোপিকশিংগী মনুংদা অমা ওইরিবা অসি 'একজাম ৱারিয়রশিং' না ৱাখলগী পাঙ্গল হেনগৎহনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা পুন্সি মহিংদা খন্ন-নৈনবা পাম্বসিনি। "মরম অসিনা হন্দিক্কী চহীসিগী পরিক্ষা পে চর্চা অসি মরুওইনা তোপিক অসিদা দেদিকেৎ তৌরবা অসি হয়েং ফেব্রুৱারী 12 দা উৎলগনি", শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত থাগৎলকখি;
"খ্বাইদগী ময়াম্না খংনরবা তোপিকশিংগী মনুংদা অমা ওইরিবা অসি #ExamWarriors না ৱাখলগী পাঙ্গল হেনগৎহনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা পুন্সি মহিংদা খন্ন-নৈনবা পাম্বসিনি। "মরম অসিনা হন্দিক্কী চহীসিগী পরিক্ষা পে চর্চা অসি মরুওইনা তোপিক অসিদা দেদিকেৎ তৌরবা অসি হয়েং ফেব্রুৱারী 12 দা উৎলগনি. অদুগা ঐখোয়গীদা লৈজরে হীরম অসিগী মতাংদা য়াম্না খং-হৈরবা @deepikapadukone অসিনা মসিগী মতাংদা ৱা ঙাংগনি।"

Prime Minister's Office
Pariksha Pe Charcha to Feature Special Episode on Mental Health and Wellbeing on 12th February: PM
11 FEB 2025 1:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi remarked that one of the most common topics that 'Exam Warriors' want to discuss is mental health and wellbeing. "Therefore, this year’s Pariksha Pe Charcha has an episode specially dedicated to this topic which will play tomorrow, 12th February", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"Among the most common topics #ExamWarriors want to discuss is mental health and wellbeing. Therefore, this year’s Pariksha Pe Charcha has an episode specially dedicated to this topic which will play tomorrow, 12th February. And we have @deepikapadukone, who is very passionate about this subject, talking about it."