ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
’ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା’ ରେ 12 ଫେବୃଆରୀରେ ମାନସିକ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଏବଂ ସୁସ୍ଥତା ଉପରେ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଏପିସୋଡ୍ ପ୍ରଦର୍ଶିତ ହେବ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 FEB 2025 1:32PM by PIB Bhubaneswar
11.02.2025 : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ, ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମନ୍ତବ୍ୟ ଦେଇଛନ୍ତି ଯେ 'ପରୀକ୍ଷା ଯୋଦ୍ଧା' ଯେଉଁ ସାଧାରଣ ବିଷୟଗୁଡ଼ିକ ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିବାକୁ ଚାହାଁନ୍ତି ତାହା ହେଉଛି ମାନସିକ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଏବଂ ସୁସ୍ଥତା। "ତେଣୁ, ଏହି ବର୍ଷର ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚା ରେ ଏହି ବିଷୟ ପାଇଁ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଭାବରେ ଏକ ଏପିସୋଡ୍ ଅଛି ଯାହା ଆସନ୍ତାକାଲି, 12 ଫେବୃଆରୀରେ ପ୍ରସାରିତ ହେବ", ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
ପରୀକ୍ଷା ଯୋଦ୍ଧା ଯେଉଁ ସାଧାରଣ ବିଷୟଗୁଡ଼ିକ ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିବାକୁ ଚାହାଁନ୍ତି ତାହା ହେଉଛି ମାନସିକ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଏବଂ ସୁସ୍ଥତା। ତେଣୁ, ଏହି ବର୍ଷର ପରୀକ୍ଷା ପେ ଚର୍ଚ୍ଚାରେ ଏହି ବିଷୟ ପାଇଁ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଭାବରେ ଏକ ଏପିସୋଡ୍ ଅଛି ଯାହା ଆସନ୍ତାକାଲି, 12 ଫେବୃଆରୀରେ ପ୍ରସାରିତ ହେବ। ଏବଂ ଆମ ପାଖରେ ଦୀପିକା ପାଦୁକୋନ ଅଛନ୍ତି, ଯିଏ ଏହି ବିଷୟ ପ୍ରତି ବହୁତ ଉତ୍ସାହୀ, ସେ ଏହା ବିଷୟରେ କଥା ହେବେ।"

Prime Minister's Office
Pariksha Pe Charcha to Feature Special Episode on Mental Health and Wellbeing on 12th February: PM
11 FEB 2025 1:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi remarked that one of the most common topics that 'Exam Warriors' want to discuss is mental health and wellbeing. "Therefore, this year’s Pariksha Pe Charcha has an episode specially dedicated to this topic which will play tomorrow, 12th February", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"Among the most common topics #ExamWarriors want to discuss is mental health and wellbeing. Therefore, this year’s Pariksha Pe Charcha has an episode specially dedicated to this topic which will play tomorrow, 12th February. And we have @deepikapadukone, who is very passionate about this subject, talking about it."