प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
“परीक्षा पे चर्चा” मा 12 फेब्रुअरीको दिन मानसिक स्वास्थ्य अनि आरोग्यतामाथि विशेष एपिसोड देखाइनेछ : प्रधानमन्त्री
11 FEB 2025 1:32PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री नरेन्द्र मोदीले “परीक्षा योद्धा”ले चर्चा गर्न चाहने आम विषय मानसिक स्वास्थ्य अनि आरोग्यता रहेको बताएका छन्। यस कारण, यस वर्षको “परीक्षा पे चर्चा”मा यस विषयमाथि विशेष रूपमा एउटा एपिसोड तयार गरिँदैछ, जुन भोलि 12 फेब्रुअरीको दिन प्रसारित हुनेछ, प्रधानमन्त्रीले बताएका छन्।
प्रधानमन्त्रीले एक्समा पोस्ट गर्दै भनेका छन् :
"#ExamWarriors ले जुन सबैभन्दा सामान्य विषयमा चर्चा गर्न चाहन्छन्, त्यसमा मानसिक स्वास्थ्य र आरोग्यता सामेल छ। यसैले, यस वर्षको “परीक्षा पे चर्चा”मा यस विषयमाथि विशेष रूपमा समर्पित एपिसोड छ, जुन भोलि 12 फेब्रुअरीको दिन प्रसारित हुनेछ। र हामीसँग @deepikapadukone छन्, जो यस विषयलाई लिएर अति नै भावुक छन् र यसमाथि कुरा गरिरहेकी छन्।“

Prime Minister's Office
Pariksha Pe Charcha to Feature Special Episode on Mental Health and Wellbeing on 12th February: PM
11 FEB 2025 1:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi remarked that one of the most common topics that 'Exam Warriors' want to discuss is mental health and wellbeing. "Therefore, this year’s Pariksha Pe Charcha has an episode specially dedicated to this topic which will play tomorrow, 12th February", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"Among the most common topics #ExamWarriors want to discuss is mental health and wellbeing. Therefore, this year’s Pariksha Pe Charcha has an episode specially dedicated to this topic which will play tomorrow, 12th February. And we have @deepikapadukone, who is very passionate about this subject, talking about it."