প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পরিক্ষা পে চর্চাগী এপিসোদ পুম্নমক য়েংনবা মীপুম খুদিংমক্তা হায়খ্রে
11 FEB 2025 2:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মীপুম খুদিংমক্তা পরিক্ষা পে চর্চা 2025কী এপিসোদ পুম্নমক য়েংনবা হায়খ্রে অমসুং ঐখোয়গী একজাম ৱারিয়রশিংবু পুক্নিং থৌগৎখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“চহি অসিগী পরিক্ষা পে চর্চাদা এপিসোদ 8 য়াওই, অমমমনা এজকামগী তোঙান-তোঙানবা হীরমশিং কোনশিল্লি।
অদুনা এপিসোদ পুম্নমক য়েংবীয়ু অমসুং ঐখোয়গী #ExamWarriorsবু পুক্নিং থৌগৎপীয়ু।”

Prime Minister's Office
PM urges everyone to watch all the episodes of Pariksha Pe Charcha
11 FEB 2025 2:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today urged everyone to watch all the episodes of Pariksha Pe Charcha 2025 and encourage our Exam Warriors.
In a post on X, he wrote:
“This year, Pariksha Pe Charcha consists of 8 episodes, each covering different aspects of exams.
So, do watch all the episodes and encourage our #ExamWarriors.”