प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीले सबैलाई परीक्षा पे चर्चाका सबै एपिसोड हेर्न आग्रह गरे
11 FEB 2025 2:57PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले आज सबैलाई परीक्षा पे चर्चा २०२५ का सबै एपिसोड हेर्न र हाम्रा परीक्षा योद्धाहरूलाई प्रोत्साहन गर्न आग्रह गरेका छन्।
एक्समा मा एक पोस्टमा उनले लेखेका छन्:
"यस वर्ष परीक्षा पे चर्चामा ८ एपिसोड छन्, प्रत्येकले परीक्षाका विभिन्न पक्षहरूलाई समेट्छन्।
त्यसैले, सबै एपिसोड हेर्नुहोस् र हाम्रा #ExamWarriors लाई प्रोत्साहन गर्नुहोस्।"

Prime Minister's Office
PM urges everyone to watch all the episodes of Pariksha Pe Charcha
11 FEB 2025 2:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today urged everyone to watch all the episodes of Pariksha Pe Charcha 2025 and encourage our Exam Warriors.
In a post on X, he wrote:
“This year, Pariksha Pe Charcha consists of 8 episodes, each covering different aspects of exams.
So, do watch all the episodes and encourage our #ExamWarriors.”