প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱাশিংতন DCদা থোংখিবা লাইবক থিবা থেংজিন্নবগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
31 JAN 2025 9:09AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱাশিংতন DCদা থোকখিবা লাইবক থিবা থেংজিন্নবগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা ভিক্তিমশিংগী ইমুং-মনুংশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে অমসুং য়ুনাইতেদ স্তেৎসকী মীয়ামগীদমক ঐখোয়না লেপ্পী হায়না ফোংদোকখ্রে।
Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“ৱাশিংতন DCদা থোকখিবা লাইবক থিবা থেংজিন্নবগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকচরি।
ভিক্তিমশিংগী ইমুং-মনুংশিংদা ঐখোয়না অৱাবা ফোংদোকচরি।
য়ুনাইতেদ স্তেৎসকী মীয়ামগীদমক ঐখোয়না লেপ্পী @realDonaldTrump”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives in the tragic collision in Washington DC
31 JAN 2025 9:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled loss of lives in the tragic collision in Washington DC. Shri Modi also extended heartfelt condolences to the families of the victims and said that we stand in solidarity with the people of the United States.
In a X post, the Prime Minister said;
“Deeply saddened by loss of lives in the tragic collision in Washington DC.
Our heartfelt condolences to the families of the victims.
We stand in solidarity with the people of the United States. @realDonaldTrump”