প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তেক্নোলোজী অসি ভারতকী খ্বাইদগী চাউবা ইক্বেলাইজরনি হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
19 SEP 2025 12:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি তেক্নোলোজীনা ভারতকী খ্বাইদগী চাউবা ইক্বেলাইজর ওইদুনা স্ত্রীৎ ভেন্দরশিংদগী হৌরগা কোর্পোরেৎ একজিক্যুতিবশিং ফাওবা, মীপুম খুদিংমক্তা করম্না শক্তি পীবগে হায়বগী মতাংদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী অশ্বিনি ভৈশ্নোনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে। “ইন্দিয়া স্তেক, UPI, JAM ত্রিনিতী অমসুং কোৱিনগুম্বা ইনিসিএতিবশিংগী খুত্থাংদা ইন্নোভেসন অমসুং ইনক্লুজননা পুন্সি কয়া অওনবা পুরকখি, গভর্নান্স ফগৎহনখি অমসুং মালেমগী ফম্পাক্তা ভারতকী থৌদাং মপাঙ্গল কনখৎহনখি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা Xতা তৌবা পোস্ত অমদা হায়খি:
"কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @AshwiniVaishnawনা তেক্নোলোজীনা ভারতকী খ্বাইদগী চাউবা ইক্বেলাইজর ওইদুনা স্ত্রীৎ ভেন্দরশিংদগী হৌরগা কোর্পোরেৎ একজিক্যুতিবশিং ফাওবা, মীপুম খুদিংমক্তা করম্না শক্তি পীবগে হায়বগী মতাংদা ইখ্রে। ইন্দিয়া স্তেক, UPI, JAM ত্রিনিতী অমসুং কোৱিনগুম্বা ইনিসিএতিবশিংগী খুত্থাংদা ইন্নোভেসন অমসুং ইনক্লুজননা পুন্সি কয়া অওনবা পুরকখি, গভর্নান্স ফগৎহনখি অমসুং মালেমগী ফম্পাক্তা ভারতকী থৌদাং মপাঙ্গল কনখৎহনখি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on technology as India's greatest equalizer
19 SEP 2025 12:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister,Shri Ashwini Vaishnaw on how the technology has become India's greatest equaliser, empowering everyone from street vendors to corporate executives. "Through initiatives such as India Stack, UPI, JAM trinity and CoWIN, innovation and inclusion have transformed lives, improved governance and strengthened India's role on the global stage", Shri Modi stated.
In a post on X Shri Modi said:
"Union Minister Shri @AshwiniVaishnaw writes that technology has become India's greatest equaliser, empowering everyone from street vendors to corporate executives. Through initiatives such as India Stack, UPI, JAM trinity and CoWIN, innovation and inclusion have transformed lives, improved governance and strengthened India's role on the global stage."