প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ বাবে সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ সমতাকাৰী হিচাপে প্ৰযুক্তিৰ ভূমিকা সম্পৰ্কীয় এটা লেখা শ্বেয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
19 SEP 2025 12:05PM by PIB Guwahati
ৰাজপথৰ বিক্ৰেতাৰ পৰা আৰম্ভ কৰি কৰ্পৰেট কাৰ্যবাহীলৈকে সকলোকে সবল কৰি প্ৰযুক্তি কেনেকৈ ভাৰতৰ বাবে সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ সমতাকাৰী হৈ পৰিছে, সেই সম্পৰ্কে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী অশ্বিনী বৈষ্ণৱৰ এটা লেখা আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্বেয়াৰ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে কয়- "ইণ্ডিয়া ষ্টেক, ইউপিআই, জেম ট্ৰিনিটি আৰু ক'উইনৰ দৰে পদক্ষেপৰ জৰিয়তে উদ্ভাৱন আৰু অন্তৰ্ভুক্তিয়ে জীৱনৰ পৰিবৰ্তন ঘটাইছে, শাসন ব্যৱস্থা উন্নত কৰিছে আৰু গোলকীয় মঞ্চত ভাৰতৰ ভূমিকা শক্তিশালী কৰিছে।"
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
"কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী অশ্বিনী বৈষ্ণৱে লিখিছে যে ৰাজপথৰ বিক্ৰেতাৰ পৰা আৰম্ভ কৰি কৰ্প'ৰেট কাৰ্যবাহীলৈকে সকলোকে সবল কৰাত প্ৰযুক্তি ভাৰতৰ বাবে সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ সমতাকাৰী হৈ পৰিছে। ইণ্ডিয়া ষ্টেক, ইউপিআই, জেম ট্ৰিনিটি আৰু ক'উইনৰ দৰে পদক্ষেপৰ জৰিয়তে উদ্ভাৱন আৰু অন্তৰ্ভুক্তিয়ে জীৱনৰ পৰিবৰ্তন ঘটাইছে, শাসন ব্যৱস্থা উন্নত কৰিছে আৰু গোলকীয় মঞ্চত ভাৰতৰ ভূমিকা শক্তিশালী কৰিছে।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on technology as India's greatest equalizer
19 SEP 2025 12:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister,Shri Ashwini Vaishnaw on how the technology has become India's greatest equaliser, empowering everyone from street vendors to corporate executives. "Through initiatives such as India Stack, UPI, JAM trinity and CoWIN, innovation and inclusion have transformed lives, improved governance and strengthened India's role on the global stage", Shri Modi stated.
In a post on X Shri Modi said:
"Union Minister Shri @AshwiniVaishnaw writes that technology has become India's greatest equaliser, empowering everyone from street vendors to corporate executives. Through initiatives such as India Stack, UPI, JAM trinity and CoWIN, innovation and inclusion have transformed lives, improved governance and strengthened India's role on the global stage."