প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপ ২০২৫ দা কেজি ৫৭ গী কাংলুপ্ত সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা বোক্সর জাইসমিন লম্বোরিয়া থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
14 SEP 2025 7:36PM by PIB Imphal
ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপ ২০২৫ দা কেজি ৫৭ গী কাংলুপ্ত মহাক্কী শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বোক্সর জাইসমিন লম্বোরিয়া থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা পীবা পাউজেল অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপ ২০২৫ দা কেজি ৫৭ গী কাংলুপ্ত মহাক্কী শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপগীদমক @BoxerJaismine থাগৎচরি। মহাক্কী পর্ফোমেন্স অসিনা তুংদা মশিং থিঙমদ্রবা শান্নরোয়শিংদা ইথিল পীগনি। মহাক্কী তুংগী থবকশিংগীদমক য়াইফ পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Boxer Jaismine Lamboriya on winning Gold in the 57kg weight category at World Boxing Championships 2025
14 SEP 2025 7:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Indian boxer Jaismine Lamboriya for her remarkable victory in the 57kg weight category at the World Boxing Championships 2025.
In a message posted on X, the Prime Minister said:
“Congratulations to @BoxerJaismine for her triumph at the World Boxing Championships 2025 in the 57kg weight category! Her stupendous performance will inspire countless athletes in the times to come. Best wishes for her future endeavours.”