প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৫ চনৰ বিশ্ব বক্সিং চেম্পিয়নশ্বিপত ৫৭ কেজি ওজন শাখাত সোণ জয় কৰা বক্সাৰ জয়ছমিন লেম্বোৰিয়াক অভিনন্দন জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
14 SEP 2025 7:36PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভাৰতীয় বক্সাৰ জয়ছমিন লেম্বোৰিয়াক বিশ্ব বক্সিং চেম্পিয়নশ্বিপ ২০২৫ত ৫৭ কেজি ওজন শাখাত উল্লেখযোগ্য বিজয়ৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
এক্সত পোষ্ট কৰা এটা বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়-
"৫৭ কিলোগ্ৰাম ওজনৰ শাখাত ২০২৫ চনৰ বিশ্ব বক্সিং চেম্পিয়নশ্বিপত জয়লাভ কৰাৰ বাবে বক্সাৰ জয়ছমিনলৈ অভিনন্দন! তেওঁৰ এই আশ্বৰ্যকৰ প্ৰদৰ্শনে অনাগত সময়ত অগণন খেলুৱৈক অনুপ্ৰাণিত কৰিব। তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা জনালো।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Boxer Jaismine Lamboriya on winning Gold in the 57kg weight category at World Boxing Championships 2025
14 SEP 2025 7:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Indian boxer Jaismine Lamboriya for her remarkable victory in the 57kg weight category at the World Boxing Championships 2025.
In a message posted on X, the Prime Minister said:
“Congratulations to @BoxerJaismine for her triumph at the World Boxing Championships 2025 in the 57kg weight category! Her stupendous performance will inspire countless athletes in the times to come. Best wishes for her future endeavours.”