প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ডঃ এণ্ড্ৰু হোলনেছক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
05 SEP 2025 10:52PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ডঃ এণ্ড্ৰু হোলনেছক ক্ৰমাগতভাৱে তৃতীয়বাৰৰ বাবে জামাইকা পাৰ্টিক জয়ৰ দিশত আগুৱাই নিয়াৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে লগতে কয়, “ভাৰত-জামাইকাৰ বন্ধুত্বৰ বান্ধোনক সু-গভীৰ আৰু আমাৰ দুয়োখন দেশৰ মাজৰ সহযোগিতাক অধিক সুদৃঢ়কৰণৰ বাবে আগ্ৰহী হৈ উঠিছোঁ।“
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্স-ত এইদৰে প’ষ্ট কৰে;
"ক্ৰমাগতভাৱে তৃতীয়বাৰৰ বাবে জামাইকা পাৰ্টিক জয়ৰ দিশত আগুৱাই নিয়াৰ বাবে ডঃ এণ্ড্ৰু হোলনেছক আন্তৰিক অভিনন্দন জনালোঁ। ভাৰত-জামাইকাৰ বন্ধুত্বৰ বান্ধোনক সু-গভীৰ আৰু আমাৰ দুয়োখন দেশৰ মাজৰ সহযোগিতাক অধিক সুদৃঢ়কৰণৰ বাবে আগ্ৰহী হৈ উঠিছোঁ। "
@AndrewHolnessJM

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Dr. Andrew Holness
05 SEP 2025 10:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Dr. Andrew Holness on leading the Jamaica Party to victory for the third consecutive time. "Looking forward to deepening India-Jamaica bonds of friendship and further strengthening cooperation between our two countries", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"Heartiest congratulations to Dr. Andrew Holness on leading the Jamaica Party to victory for the third consecutive time. Looking forward to deepening India-Jamaica bonds of friendship and further strengthening cooperation between our two countries."
@AndrewHolnessJM