প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তর এন্দ্রিয়ু হোলনেস থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 SEP 2025 10:52PM by PIB Imphal
জমাইকা পার্তিনা থংন-থংননা অহুমলকসুবা ওইনা মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্তর এন্দ্রিয়ু হোলনেস থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ভারত-জমাইকাগী মরুপ-মপাংগী মরীশিং মখা চাউখৎহন্নবা অমসুং লৈবাক অনিগী মরক্ত মতেং পাংনবা হেন্না ফগৎহন্নবা থাজবা থম্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“জমাইকা পার্তিনা থংন-থংননা অহুমলকসুবা ওইনা মাইপাকপদা দোক্তর এন্দ্রিয়ু হোলনেস থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারত-জমাইকাগী মরুপ-মপাংগী মরীশিং মখা চাউখৎহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরক্ত মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা থাজবা থম্লি”।
@AndrewHolnessJM

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Dr. Andrew Holness
05 SEP 2025 10:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Dr. Andrew Holness on leading the Jamaica Party to victory for the third consecutive time. "Looking forward to deepening India-Jamaica bonds of friendship and further strengthening cooperation between our two countries", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"Heartiest congratulations to Dr. Andrew Holness on leading the Jamaica Party to victory for the third consecutive time. Looking forward to deepening India-Jamaica bonds of friendship and further strengthening cooperation between our two countries."
@AndrewHolnessJM