প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী দেমোগ্রাফিক দিভিদেন্দকী কান্নবা লৌনবা প্রধান মন্ত্রী ভিক্সিত ভারত রোজগার য়োজনা হৌদোকখিবগী মতাংদা মরু ওইনা পনবা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে
01 SEP 2025 6:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী দেমোগ্রাফিক দিভিদেন্দকী কান্নবা লৌনবা প্রধান মন্ত্রী ভিক্সিত ভারত রোজগার য়োজনা হৌদোকখিবগী মতাংদা মরু ওইনা পনবা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. মনসুখ মান্দৱিয়ানা Xতা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা অসুম্না হায়খি:
“কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. @mansukhmandviya না থবক ফংবগী চাং হেনগৎহন্নবগী পান্দম লৌখৎখিবা অনৌবা থৌরাং অমা ওইরিবা প্রধান মন্ত্রী ভিক্সিত ভারত রোজগার য়োজনাগী মতাংদা ইখি। জাতি অসিনা 2047 ফাওবদা ভিক্সিত ভারত ওইনবা হোৎনরিবশিং অসিগী শরুক অমা ওইনা ভারতকী দেমোগ্রাফিক দিভিদেন্দপু মীয়ামগী নুংঙাই-য়াইফবা ওইনা ওন্থোকপদা স্কীম অসিনা মতেং পাংগদৌরিবনি হায়না মহাক্না শন্দোক্না তাক্লি।”

Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting the launch of Pradhan Mantri Viksit Bharat Rozgar Yojana to harness India’s Demographic Dividend
01 SEP 2025 6:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article that highlighted the launch of Pradhan Mantri Viksit Bharat Rozgar Yojana to Harness India’s Demographic Dividend.
Responding to a post by Union Minister Dr. Mansukh Mandaviya on X, Shri Modi said:
“Union Minister Dr. @mansukhmandviya writes about the Pradhan Mantri Viksit Bharat Rozgar Yojana, an initiative aimed at boosting job creation. He explains that the scheme will help transform India’s demographic dividend into public prosperity, as the nation strives towards Viksit Bharat 2047.”