Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting the launch of Pradhan Mantri Viksit Bharat Rozgar Yojana to harness India’s Demographic Dividend
01 SEP 2025 6:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article that highlighted the launch of Pradhan Mantri Viksit Bharat Rozgar Yojana to Harness India’s Demographic Dividend.
Responding to a post by Union Minister Dr. Mansukh Mandaviya on X, Shri Modi said:
“Union Minister Dr. @mansukhmandviya writes about the Pradhan Mantri Viksit Bharat Rozgar Yojana, an initiative aimed at boosting job creation. He explains that the scheme will help transform India’s demographic dividend into public prosperity, as the nation strives towards Viksit Bharat 2047.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ জনগাঁথনিগত লভ্যাংশৰ ব্যৱহাৰৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী বিকশিত ভাৰত ৰোজগাৰ যোজনাৰ আৰম্ভণিৰ বিষয়ত আলোকপাত কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্বেয়াৰ কৰে এটা প্ৰবন্ধ
01 SEP 2025 6:14PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে, য’ত ভাৰতৰ জনগাঁথনিগত লভ্যাংশৰ ব্যৱহাৰৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী বিকশিত ভাৰত ৰোজগাৰ যোজনাৰ আৰম্ভণিৰ বিষয়ত আলোকপাত কৰা হৈছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ড° মনসুখ মাণ্ডবিয়াই এক্সত দিয়া এটা পোষ্টৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
“সংস্থাপন সৃষ্টিৰ লক্ষ্যৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী বিকশিত ভাৰত ৰোজগাৰ যোজনাৰ বিষয়ে লিখিছে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ড° মনসুখ মাণ্ডবিয়াই ।তেওঁ বাখ্যা কৰিছে যে এই আঁচনিখনে ভাৰতৰ জনগাঁথনিগত লভ্যাংশক ৰাজহুৱা সমৃদ্ধিলৈ ৰূপান্তৰিত কৰাত সহায় কৰিব, কিয়নো দেশখনে বিকশিত ভাৰত ২০৪৭ৰ দিশত প্ৰচেষ্টা চলাই আহিছে।”